10.04.2021
Україна 24 про не користь цукру
Багато хто переходить з білого бурякового на темний тростиний цукор, його вважають більш корисним, але чи так це? Собівартість вище, корисних речовин мізерно мало, – доводить Гліб Репіч в новому сюжеті Лабораторії здоров’я, проводячи порівняння коричневого і білого зразків за допомогою реактивів 🤓
До того ж, на поверхні цукру накопичуються і містяться різні сторонні домішки, наприклад, як миш’як, – цю речовину виявляють в крові пацієнтів, що постійно вживають цукор.
Як з цим бути, розповість сюжет:
Можливо вас зацікавить
06.05.2022
Український освітній бастіон: допомога учням з ТОТ від Атмосферної школи!
23.07.2023
Як ефективно підготувати дитину до нового навчального року
21.04.2021
9 кращих стратегій для мотивації вашої дитини до навчання
26.05.2022
Дитина не встигає закінчити цей навчальний рік? Без паніки, це можна зробити і влітку!
Наші партнери
Залиште контакти
Залиште контакти
Дякуємо, ми зв'яжемося з Вами найближчим часом