10.04.2021

Вчитель хімії про не користь цукру

Наш вчитель хімії про не користь цукру: «там, де є цукор, там завжди є щури»

 

Багато хто переходить з білого бурякового на темний тростиний цукор, його вважають більш корисним, але чи так це? Собівартість вище, корисних речовин мізерно мало, – доводить Гліб Репіч в новому сюжеті Лабораторії здоров’я, проводячи порівняння коричневого і білого зразків за допомогою реактивів.

До того ж, на поверхні цукру накопичуються і містяться різні сторонні домішки, наприклад, як миш’як, – цю речовину виявляють в крові пацієнтів, що постійно вживають цукор. Як з цим бути, розповість сюжет.

А ми ще раз переконуємося, що знаючи хімію, володієш світом!